Den blå travelift er midlertidigt taget ud af drift

Der er konstateret en række defekter på den blå travelift, der især søsætter større både. Det har betydet, at medarbejdere og bestyrelse har besluttet, at den tages ud af drift, indtil den igen er forsvarlig at køre med.

Det stod fredag eftermiddag klart, at det ikke længere er forsvarligt at søsætte både med den blå mastekran, før den har fået en større reparation. Derfor var beslutningen lige til for bestyrelse og medarbejdere. Den tages ud af drift indtil videre.

For ejere af både over 10 tons betyder det desværre nogle gener, da vi pt. ikke kan tilføje valgfrie krantider. Vi er pt. i gang med lave en aftale med en ekstern kran, der vil komme og søsætte de større både. Detaljer herom vil blive udmeldt så snart vi har aftalerne på plads. Der vil ikke være ekstra omkostninger for den enkelte bådejer, der vælger at få båden søsat de dage, hvor vi kan tilbyde søsætning med ekstern kran. Vi beklager de gener, der måtte medføre, og knokler på for at få den blå kran i drift igen så hurtigt som muligt.