Personalenyt: Ny havneassisten pr. 1.maj

Den 1. maj starter Jonas Vestergaard som havneassistent, hvor det er planen, at han skal deltage i den daglige drift såvel som bådhåndteringen.

Jonas er nemlig vant til små og store maskiner, idet han kommer fra en stilling som maskinfører og holdleder hos Aarsleff, hvor han bl.a. har været med til at grave fjernvarme. Jonas har erfaring fra flere andre områder. Han har således både arbejdet med kystsikring, med reparation af busser som busmekaniker og med kloaker, dræn og belægning.

Jonas er selv sejler, så det er lidt af et drømmejob for ham at arbejde i en lystbådehavn.

Farvel til Anders

Ansættelsen af Jonas er en konsekvens af, at vi har måttet sige farvel til Anders, der af de fleste er kendt som en stilfærdig og flittig medarbejder. Bestyrelsen har dog valgt – for at hæve serviceniveauet på havnen – at opgradere stillingen, så den også omfatter bl.a. kørsel med kran og bådhåndtering.