Corona

En i personalegruppen på Holbæk Marina, er blevet testet positiv med Covid 19.                                                          Kontoret er derfor lukket og krankørsel er stoppet indtil videre.                                                                                         Dem der har aftalt krantid er / vil blive kontaktet, hvis aftalen bliver aflyst / ændret.                                                     Vi opdaterer løbende om situationen på Facebook og ker på siden.

Holbæk Marinas bestyrelse og personale gruppen, er kede af den ulejlighed denne situation medfører, for alle berørte parter.                                                                                                                 Vi ønsker god bedring, til vores ramte medarbejder / kollega.