Personale

Kim har opsagt sin stilling i Holbæk Marina pr. d. 31.03.2021. Kim har ydet en stor indsats i forbindelse med årsafslutningen af regnskabet for 2020. Kim har derfor haft sin sidste arbejdsdag i Holbæk Marina.

Holbæk Marina vil benytte lejligheden til at at sige tak til kim, for den store indsats ifm.:             –  afslutning af årsregnskab,                                                                                                                           –  implementering af nyt lønsystem,                                                                                                             –  opdatering af andre vigtige regnskabsfunktioner.                                                                 Holbæk Marina, ønsker Kim al mulig held og lykke i fremtiden.

Holbæk Marina

Telefon:
59438877

Email:
kontor@holbaekmarina.dk

Havnekontoret
Holbæk Marina, Dragerup Vig
Strandmøllevej 249
4300 Holbæk
CVR. 54691017

Akuttelefon:
59438877 tast 1